2020/21 talve hooaja reiside müük jätkub

Lähem info ja tellimine Fortest Reisides.

Küsi pakkumist!

Septembris ja oktoobris jätkuvad 2020/2021 talvereiside varajase tellija soodustused teise etapi tingimustega. Kuni 31.10.2020 on populaarsete otsereiside – Egiptus (Hurghada, Sharm el Sheikh), Tenerife ja Araabia Ühendemiraadid - uue broneeringu sissemakse vaid 60 eurot reisija kohta ning viimane osamakse tuleb teha hiljemalt 14 päeva enne reisi.

Juba varasemalt tehtud TALV 2020/2021 broneeringutes muudame samuti maksetingimustes viimase osamakse tähtaja hilisemaks ning see tuleb tasuda hiljemalt 14 päeval enne reisi.

Samuti on võimalus vahetada klientidel, kelle puhkusereis väljub enne 31.12.2020 kuupäeva, oma reis lisakuludeta mõne teise Novatoursi tšarterlennuga reisi vastu.

TALV 2020/21 eksootilised sihtkohad on Mauritius, Sansibar, Vietnam, Seišellid, Mehhiko, Tai, Kuuba ja Bali saar. Viimasesse kolme sihtkohta pakume ka kombineeritud reisipakette. Eksootikareiside puhul on broneeringu sissemakse 20%

VARAJASE TELLIJA EELISED UUTELE BRONEERIGUTELE KUNI 31.10.2020
RANNAPUHKUS EKSOOTIKAPUHKUS
Esimene sissemakse reisija kohta 60 EUR ja viimane osamakse 14 päeva enne reisi Sissemakse 3 päeva peale broneeringu kinnitust 20%, ülejäänud 42 päeva enne reisi
TASUTA reisiplaanide muutmine teise sihtkoha vastu TASUTA reisiplaanide muutmine teise sihtkoha vastu
Lai valik lisateenused, hotelle, kuupäevi ja kestusi Lai valik hotelle, kuupäevi ja kestusi
 
2020/2021 TALVEHOOAJA EB2 tingimused (müügiperiood 01.09-31.10.2020).
 
Tingimused kehtivad ainult Novatours OÜ broneeringutele. Sõlmides lepingud Novatours SIA-ga või Novaturas UAB-ga, kehtivad vastavalt Läti või Leedu reisitingimused.
 
Varajase tellija soodustuste broneerimistingimused:
 
1. Tasumistingimused:
tšarterreisid
• 1 tööpäeva jooksul peale broneeringu kinnitamist tasuda ettemaks 60 EUR/ inimese kohta (kaasa arvatud laps alates 2.eluaastast).
• 14 kalendripäeva enne reisi peab olema tasutud 100% reisi maksumusest.
 
kaugreisid
• 1 tööpäeva jooksul peale broneeringu kinnitamist tasuda ettemaks 20%.
• 42 kalendripäeva enne reisi peab olema tasutud 100% reisi maksumusest.
 
2. Taganemistingimused
Hüvitiseta on broneeringut võimalik tühistada 24 tunni jooksul pärast broneeringu kinnitamist (kehtib ainult Tallinnast algavatele reisidele).
• Broneeringu tühistamisel hiljem kui 24 tundi peale broneerimist ning kuni 14 kalendripäeva enne reisi on tühistamishüvitis 60 EUR/ inimese kohta.
• Broneeringu tühistamisel 13 kuni 11 kalendripäeva enne reisi on tühistamishüvitis 60% reisipaketi maksumusest.
• Broneeringu tühistamisel 10 ja vähem kui 10 kalendripäeva enne reisi on tühistamishüvitis 100% reisipaketi maksumusest.
• Reisija hüvitab Reisikorraldajale lisaks lennupileti(te) maksumuse või/ja muud Reisikorraldajale tekkinud kulud, kui Reisija taganeb Reisiteenuse lepingust ning taganemise aluseks ei ole üldtingimuste punktis 5.2. nimetatud asjaolud ja antud tingimustes nimetatud hüvitis on väiksem lennupileti(te) maksumusest või/ja muudest Reisikorraldajale tekkinud kuludest.
• NB! Riiast ja Vilniusest algavate reiside puhul kehtib 24 tundi tühistamist ainult "Ajutise broneeringu" võimalust kasutades.
 
3. Muutmistingimused
• Broneeringu muutmisel kehtivad Novatoursi üldised Reisitingimused. Muutmisel ei säili broneerimise hetkel kehtinud varajase tellija soodustus.
 
4. Paindlik reisiplaanide muutmine!
Võimaldab teha kuni reisidele, mis väljuvad kuni 31.12.2020 tasuta muudatusi kõikides TALV 2020/21 broneeringutes (v.a suusareisid, kaugreiside liinilennud, YD klassi piletid ja ringreisid) järgnevalt:
▪ on lubatud üks kord peale tšarterlendu sisaldava pakettreisi broneeringu vormistamist muuta tasuta reisi kuupäeva, kestvust, hotelli, toatüüpi, toitlustustüüpi ja/või sihtkohta, kuid mitte hiljem kui 14 päeva enne lendu;
▪ tšarterlennu puhul on lubatud üks kord peale Y klassi lennupileti broneeringu vormistamist muuta tasuta reisi kuupäeva, kestvust või/ja sihtkohta, kuid mitte hiljem kui 14 päeva enne lendu;
• Broneeringu muutmisel kehtivad muutmise hetkel süsteemis olevad hinnad ja broneerimise tingimused.
• Sihtkoha muutmisel on võimalik valida kõikide müügis olevate sihtkohtade vahel.
 
5. Varajase tellija soodustusega koos ei kehti grupisoodustused. Grupipäringud alates 16 reisijast palume saata tellimus meilitsi.
 
6. Lisasoodustused:
• 5% noorpaari soodustus (kehtib kahele täiskasvanule broneeringus, reisile mis toimub väljumisega mitte hiljem kui 3 kuud peale abieluregistreerimist ja mitte hiljem kui 3 kuud peale abieluregistreerimist, ei kehti samas broneeringus olevatele lastele/sugulastele, kehtib ühekordselt).
• 5% pensionäri soodustus (rakendub broneerimisel inimese kohta Eesti Vabariigis välja antud pensionitunnistuse või osalise/ puuduva töövõime kaardi alusel. Dokumendi hilisemal esitamisel soodustus ei rakendu).
Soodustuse info palume anda koheselt broneerimisel, hilisemal lisamisel soodustus ei rakendu.
Soodustused kehtivad ainult Tallinnast väljuvatele reisidele.
 
Tegemist on varajase tellija eritingimustega Novatoursi üldtingimustest. Antud tingimustes sätestamata ulatuses kehtivad Novatoursi üldised reisitingimused.
Fortest Reiside reisiuudised ja sooduspakkumised Sinu e-mailile
Uudiskirjast saate loobuda siin
Eurokalkulaator!

Sisestage hind eurodes:

1 eek=0.0639 euro